CONCERTS ESTIU 2014

Dimarts 12 d'agost. S'Embat. Ses Covetes. 20h - Dimarts 26 d'agost. S'Embat. Ses Covetes. 20 h i Divendres 26 d'agost. Passeid des Pouas. Santa Margalida. 22h. Tots Gratuits!!!

 

 


Nou cd PINK POMA

Pink Poma és una amanida musical de 10 temes amb ingredients com el swing, el pop, la samba, el funk o el rockabilly.
Pink Poma desprén passió per la gastronomia amb lletres que juguen amb temes culinaris i metàfores gastronómiques per explicar coses senzilles de la bona vida i l’amor.
Pink Poma ha estat enregistrat a l’estudi Alquimia records de Palma per Jordi Tugores.

 

 FOTOS DE JOSE LUIS LUNA ROCAFORT

 El fotógraf Jose Luis Luna Rocafort en el seu facebook ha publicat un album de fotos del concert del 4 de octubre delo 2013 organitzat per i en suport a l'Assemblea de docents, vos recomanam veure-ho


Crítica de Ferran Pereyra al diari Ultima Hora

Tiu posa ritme i bon rotllo en això de la gastronomia, utilitza sense complexos els additius que li vénen de gust, sense prejudicis ni fidelitats autòctones, a la recerca d’un maridatge que, més que un bon plat, acaba per confeccionar un saborós i complet menú de caràcter popular. un d’aquests de primer plat, segon i postres.
Ferran Pereyra


Tiu al blog Diario del Goumet

La música dels mallorquins, té gust a sal, a oli d’oliva, a fonoll marí. És una mossegada de Mediterrani pel seu to i per la seva temàtica, per aquesta manera natural, desenfadada, de relacionar-se amb la gastronomia, d’entendre-la com una part més d’una forma de vida.
Jorge Guitián Diario del Gourmet

 

Nous membres al grup Tiu


Aquesta vegada el grup mallorquí TIU ha incorporat bateria, bouzouqui i guitarra elèctrica, per aconseguir, juntament amb la percussió i el contrabaix, un só nou i potent. Teo Salvà a la bateria i Pere Dàvila amb bouzouqui i guitarra son les dues noves incorporacions del grup.


Rebre novetats i concerts de Tiu en el correu electrònic: